Νομική Υποστήριξη. Αλλιώς.

Πιο εύκολα, πιο προσιτά, πιο αποτελεσματικά.

Το instalaw είναι μια καινοτόμα διαδικτυακή πλατφόρμα για την παροχή on-demand νομικών υπηρεσιών. Στόχος μας είναι να παρέχουμε σε όλους τους πολίτες εύκολη και άμεση πρόσβαση σε εξειδικευμένους δικηγόρους, ώστε να έχουν την νομική βοήθεια που χρειάζονται, οποιαδήποτε στιγμή, από οποιοδήποτε μέρος, με χαμηλό κόστος.

Στην Ελλάδα έχουμε μια από τις υψηλότερες αναλογίες δικηγόρων ανά κάτοικο και δυστυχώς ένα μεγάλο αριθμό δικηγόρων που υποαπασχολούνται. Παρ’ όλα αυτά, πολλοί συμπολίτες μας αδυνατούν ή διστάζουν να προσφύγουν στις υπηρεσίες τους, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τα νομικά ζητήματα μόνοι τους ή να καταφεύγουν σε δικηγόρο όταν πια το πρόβλημα τους έχει διογκωθεί και η αντιμετώπισή του έχει γίνει πιο πολύπλοκη, χρονοβόρα και ακριβή. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε αυτούς τους πολίτες να βρουν την κατάλληλη νομική υποστήριξη την κατάλληλη στιγμή και παράλληλα να βελτιώσουμε τις εργασιακές συνθήκες και προοπτικές των δικηγόρων.

Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε ένα νέο, εκσυγχρονισμένο μοντέλο παροχής νομικών υπηρεσιών το οποίο, με την βοήθεια της τεχνολογίας, θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τόσο των πολιτών όσο και των δικηγόρων, δημιουργώντας ένα απλό, λειτουργικό και αξιόπιστο περιβάλλον γρήγορης και ασφαλούς επικοινωνίας, από οποιοδήποτε μέρος, οποιαδήποτε ώρα και με χαμηλό, ξεκάθαρο κόστος.

 • Nομική βοήθεια με 3 απλά βήματα

  1
  Διάλεξε κατηγορία

  Διάλεξε την κατηγορία που σε ενδιαφέρει ώστε να βρούμε τον κατάλληλο δικηγόρο για σένα.

  2
  Κλείσε το τηλεφωνικό ραντεβού σου

  Διάλεξε πότε είσαι διαθέσιμος, πλήρωσε online και κλείσε το 15λεπτο τηλεφωνικό ραντεβού σου.

  3
  Συζήτησε το νομικό σου θέμα

  Την προγραμματισμένη ώρα, απάντησε στην κλήση του δικηγόρου και συζήτησε το θέμα σου.

Back to Top