Πώς λειτουργεί το instalaw

 • Αναλαμβάνεις την κλήση 1
  Αναλαμβάνεις την κλήση

  Όταν ένας χρήστης αγοράσει τηλεφωνικό ραντεβού σε κατηγορία που εξειδικεύεσαι, θα σου στείλουμε email. Για να το αναλάβεις, πάτησε "αποδοχή" στο email ή μέσα από τον λογαριασμό σου.

  Παίρνεις τηλέφωνο τον χρήστη 2
  Παίρνεις τηλέφωνο τον χρήστη

  Αν απάντησες πρώτος, τότε εσύ θα λάβεις τα στοιχεία του χρήστη, κι εμείς θα του στείλουμε το προφίλ σου. Την επιθυμητή ώρα, πάρε τηλέφωνο τον χρήστη ώστε να τον συμβουλεύσεις για το νομικό του θέμα.

  Εισπράττεις την αμοιβή σου 3
  Εισπράττεις την αμοιβή σου

  Κάθε μήνα θα σου καταθέτουμε τις αμοιβές από τα τηλεφωνικά ραντεβού σου. Αν ο χρήστης επιθυμεί ολοκληρωμένες νομικές υπηρεσίες, τότε μπορείς να τον αναλάβεις ως πελάτη εκτός της πλατφόρμας.

Τώρα μπορείς να ασκείς δικηγορία ευκολότερα και αποδοτικότερα

Ο χρόνος και οι συμβουλές σου είναι πολύτιμες
 

Ο χρόνος και οι συμβουλές σου είναι πολύτιμες. Γι’ αυτό σου στέλνουμε χρήστες που έχουν ήδη πληρώσει για το τηλεφωνικό ραντεβού μαζί σου.

Αξιοποίησε τον χρόνο σου όπως εσύ θέλεις
 

Αξιοποίησε τον χρόνο σου όπως εσύ θέλεις. Εμείς σε ενημερώνουμε με email κάθε φορά που κάποιος αγοράζει τηλεφωνικό ραντεβού αλλά εσύ επιλέγεις αν θέλεις να το αναλάβεις.

Σου καταθέτουμε τις αμοιβές σου στο τέλος κάθε μήνα
 

Μην ξοδεύεις χρόνο και ενέργεια για να εισπράττεις τις αμοιβές σου. Το κάνουμε εμείς για σένα και σου καταθέτουμε τις αμοιβές σου στο τέλος κάθε μήνα.

Αξιοποίησε ευκαιρίες να διευρύνεις το πελατολόγιο σου
 

Αξιοποίησε ευκαιρίες να διευρύνεις το πελατολόγιο σου. Αν η υπόθεση του χρήστη απαιτεί ολοκληρωμένη νομική υποστήριξη, μπορείς να τον αναλάβεις ως πελάτη εκτός της πλατφόρμας.

Back to Top