Προφίλ Δικηγόρου
Ελισσάβετ Πίντζου

Ελισσάβετ Πίντζου

Ειρήνη Πόγκα, Ελισσάβετ Πίντζου & Συνεργατών

Τομείς Εξειδίκευσης

Ακίνητα Εταιρίες-Επιχειρήσεις Ευρωπαϊκό Δίκαιο Οικογενειακό Δίκαιο Ποινικό Ρύθμιση χρεών-δάνεια Τροχαία Φορολογικά
Μη χάνεις χρόνο!
Μίλα με εξειδικευμένο δικηγόρο τώρα! Κλείσε ραντεβού

Παρουσίαση


Ειρήνη Πόγκα, Ελισσάβετ Πίντζου & Συνεργατών

Το Δικηγορικό Γραφείο Ειρήνης Πόγκα, Ελισσάβετ Πίντζου & Συνεργατών λειτουργεί από το 2001, διαθέτει δικηγορικά στελέχη με εμπειρία και γνώση σε διάφορους τομείς του Ελληνικού αλλά και του Ευρωπαϊκού δικαίου. Παρέχουμε νομικές συμβουλές και νομικές υπηρεσίες με συνέπεια και απόλυτη επαγγελματική κατάρτιση. Ασκούμε ενεργή δικηγορία με παράσταση στα Ελληνικά Πολιτικά και Ποινικά δικαστήρια καθώς και στα Ευρωπαϊκά.

Τομείς Εξειδίκευσης


Γλώσσες


  • Ελληνικά
  • Αγγλικά
  • Γαλλικά
  • Ισπανικά

Σπουδές

Εναρκτήριο σημείο των σπουδών μου αποτελεί η εισαγωγή μου στην σχολή Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών το 2005, στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης. Το 2010, έγινα μέλος της φοιτητικής κοινότητας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης στο Παρίσι, από το οποίο και αποφοίτησα το 2013. Κατέχω ένα τίτλο μεταπτυχιακών σπουδών του ιδίου Πανεπιστημίου, με εξειδίκευση στο τομέα του Ευρωπαϊκού Συγκριτικού Δικαίου, ενώ στη διπλωματική μου εργασία εμβαθύνω στα Ανθρώπινα Δικαιώματα και αναλύω το φλέγον θέμα της εκτέλεσης των αποφάσεων του Δικαστηρίου του Στρασβούργου από Ελλάδα και Γαλλία.

Επαγγελματική Εμπειρία


Αποτελώ «κομμάτι» του δικηγορικού οικογενειακού μου γραφείου από τα πρώτα χρόνια των σπουδών μου, συνεργάτες του οποίου διαθέτουν δεκαπενταετή και πλέον εμπειρία. Η ιδία ασκώ επισήμως την δικηγορία δύο (2) χρόνια τώρα.

Back to Top