Διαδίκτυο & Νέες Τεχνολογίες

Συμβουλεύσου εξειδικευμένο δικηγόρο με μόλις €25

Τί μπορεί να σου προσφέρει ένας δικηγόρος με εξειδίκευση στο διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες;

Το διαδίκτυο έχει δημιουργήσει μια νέα κοινωνική και επιχειρηματική δυναμική, η οποία διέπεται από το ειδικό δίκαιο διαδικτύου και νέων τεχνολογιών, το οποίο, αν και ακόμη βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, ρυθμίζει τις διαδικτυακές σχέσεις των χρηστών και τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους. Το δίκαιο αυτό αφορά τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και το ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce), τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τους όρους χρήσης ιστοσελίδων, τα ονόματα χώρου (domain name) και την κατοχύρωση εμπορικού σήματος, ζητήματα πνευματικής ιδιοκτησίας, την ευθύνη των τεχνικών διαμεσολαβητών και ιδιαίτερα των παρόχων υπηρεσιών διαδικτύου (ISPs) και των παρόχων πρόσβασης, τις άδειες χρήσης λογισμικού και ζητήματα ανοιχτού λογισμικού, online συμβάσεις και εμπορικές συμφωνίες, προστασία των ψηφιακών και προσωπικών δεδομένων και του απορρήτου, την κακή χρήση διαδικτύου, την πειρατεία και το ηλεκτρονικό έγκλημα.

Ένας δικηγόρος εξειδικευμένος στο δίκαιο διαδικτύου και νέων τεχνολογιών μπορεί να σου προσφέρει την απαραίτητη νομική κάλυψη για τη σωστή λειτουργία του ηλεκτρονικού σου καταστήματος (e-shop), του blog ή της ιστοσελίδας σου, με τη σωστή συγγραφή των όρων χρήσης, την κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων και του domain name και την κατάρτιση ηλεκτρονικών συμβάσεων, αλλά και να σε προστατεύσει από το ραγδαία αυξανόμενο φαινόμενο ηλεκτρονικών εγκλημάτων. Ηλεκτρονικά εγκλήματα αποτελούν, μεταξύ άλλων, η διακίνηση παράνομου λογισμικού, η διάδοση ιών, η ηλεκτρονική απάτη, τα εγκλήματα με πιστωτικές κάρτες, η συκοφαντική δυσφήμηση και η παραπλανητική διαφήμιση στο διαδίκτυο. Σε μάστιγα δε έχει δυστυχώς εξελιχθεί η παιδική πορνογραφία στο διαδίκτυο. 

Κλείσε τηλεφωνικό ραντεβού με δικηγόρο εξειδικευμένο στο διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες με €25.

 

  • Μπορεί να σε ενημερώσει για τις επιλογές σου και τα βήματα κάθε διαδικασίας, να σε καθοδηγήσει και να σε συμβουλεύσει ώστε να προχωρήσεις με περισσότερη αυτοπεποίθηση.
  • Μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις, να συμπληρώσεις ή να ελέγξεις κάποιο νομικό έγγραφο, το οποίο μπορείς να ανεβάσεις όταν κλείνεις το ραντεβού.
  • Η συζήτηση είναι απόρρητη και εμπιστευτική. Οποιοδήποτε αρχείο ανεβάσεις, θα το λάβει μόνο ο δικηγόρος ο οποίος θα σε καλέσει.
  • Καμία δέσμευση. Αν επιθυμείς, μπορείς να συζητήσεις με τον δικηγόρο το ενδεχόμενο να αναλάβει την υπόθεσή σου, εκτός της πλατφόρμας μας.

Μη χανεις χρονο!
Μίλα με εξειδικευμένο δικηγόρο τώρα! Κλείσε ραντεβού
Back to Top