Εργασία

Συμβουλεύσου εξειδικευμένο δικηγόρο με μόλις €25

Τί μπορεί να σου προσφέρει ένας δικηγόρος με εξειδίκευση στο εργατικό δίκαιο;

Το εργατικό δίκαιο αφορά τους νόμους που διέπουν τη σχέση εργαζόμενου και εργοδότη. Ένας έμπειρος και εξειδικευμένος δικηγόρος, στον τομέα του εργατικού δικαίου μπορεί να σε βοηθήσει στη διεκδίκηση των νόμιμων αποδοχών σου (δεδουλευμένων, υπερωριών, επιδομάτων κ.λ.π.), της αποζημίωσης σε περίπτωση απόλυσης, στην αντιμετώπιση κατά τον ενδεδειγμένο τρόπο κάθε καταγγελίας σύμβασης εργασίας, ανάλογα με την περίσταση, να σε καθοδηγήσει σε περίπτωση παρενόχλησης ή άνισης μεταχείρισης, καθώς και να σε κατατοπίσει σε θέματα συνταξιοδότησης, συμπεριλαμβανομένου του υπολογισμού της σύνταξης, αλλά και τη διεκδίκηση επιδομάτων κατά τη συνταξιοδότηση.

Μπορεί να αναλάβει τη διαπραγμάτευση και κατάρτιση ατομικών και συλλογικών συμβάσεων εργασίας, απασχόλησης ή ανεξάρτητων υπηρεσιών, συμβάσεων έργου, συμβάσεων δανεισμού εργαζομένων, την καταγγελία σύμβασης εργασίας ή έργου, να καταθέσει αγωγές κατά του εργοδότη, για καταβολή των νόμιμων αποδοχών ή για τη μη ασφάλιση των εργαζομένων κ.λ.π., και να σε ενημερώσει για τις εθελούσιες αποχωρήσεις και πρόωρες συνταξιοδοτήσεις προσωπικού, αλλά και για τα όσα ισχύουν για τις ομαδικές απολύσεις. Σε περίπτωση εργατικού ατυχήματος, η εκπροσώπησή σου από έναν έμπειρο και εξειδικευμένο δικηγόρο είναι απαραίτητη ώστε να διεκδικήσεις ό,τι δικαιούσαι σε σχέση με την απαιτούμενη ιατρική περίθαλψη και την αποζημίωσή σου για τις δαπάνες στις οποίες θα υποβληθείς, για την αποζημίωσή σου για την ηθική βλάβη που υπέστης ή ακόμα και για την εξασφάλιση σύνταξης σε περίπτωση μόνιμης μερικής ή ολικής ανικανότητας για εργασία.

Αν είσαι εργοδότης και απασχολείς προσωπικό, μπορεί να σε κατατοπίσει για τις υποχρεώσεις σου, ώστε να μην βρεθείς αντιμέτωπος με προβλήματα, είτε απέναντι στους εργαζόμενους, είτε απέναντι στις Αρχές (φορείς κοινωνικής ασφάλισης προσωπικού, Επιθεώρηση Εργασίας, εφορία κ.λ.π), αλλά και να σε βοηθήσει στην αντιμετώπιση προβλημάτων και τυχόν διενέξεων με τους εργαζόμενους στην επιχείρησή σου, είτε κατά τις τρέχουσες περιστάσεις, είτε σε περίοδο απεργιών ή άλλων συνδικαλιστικών διεκδικήσεων – κινητοποιήσεων. Επίσης μπορεί να σου υποδείξει το νόμιμο τρόπο καταγγελίας σύμβασης εργασίας, τον τρόπο υπολογισμού και καταβολής της εκάστοτε αποζημίωσης απόλυσης - καταγγελίας, τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες δεν οφείλεται τέτοια αποζημίωση, αλλά και τις διαδικασίες που πρέπει κάθε φορά, ανάλογα με τις περιστάσεις, να ακολουθηθούν.

 

Κλείσε τηλεφωνικό ραντεβού με δικηγόρο εξειδικευμένο στο εργατικό δίκαιο με €25.

 

  • Μπορεί να σε ενημερώσει για τις επιλογές σου και τα βήματα κάθε διαδικασίας, να σε καθοδηγήσει και να σε συμβουλεύσει ώστε να προχωρήσεις με περισσότερη αυτοπεποίθηση.
  • Μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις, να συμπληρώσεις ή να ελέγξεις κάποιο νομικό έγγραφο, το οποίο μπορείς να ανεβάσεις όταν κλείνεις το ραντεβού.
  • Η συζήτηση είναι απόρρητη και εμπιστευτική. Οποιοδήποτε αρχείο ανεβάσεις, θα το λάβει μόνο ο δικηγόρος ο οποίος θα σε καλέσει.
  • Καμία δέσμευση. Αν επιθυμείς, μπορείς να συζητήσεις με τον δικηγόρο το ενδεχόμενο να αναλάβει την υπόθεσή σου, εκτός της πλατφόρμας μας.

Μη χανεις χρονο!
Μίλα με εξειδικευμένο δικηγόρο τώρα! Κλείσε ραντεβού
Back to Top