Φόροι-Δημόσιο

Συμβουλεύσου εξειδικευμένο δικηγόρο με μόλις €25

Τί μπορεί να σου προσφέρει ένας δικηγόρος με εξειδίκευση στο φορολογικό και δημόσιο δίκαιο;

Ειδικά στη σημερινή εποχή της κρίσης, κατά την οποία ο Έλληνας φορολογούμενος επιβαρύνεται συνεχώς με νέους φόρους και νέες υποχρεώσεις, αλλά και η σχετική νομοθεσία αλλάζει συνεχώς, ένας δικηγόρος εξειδικευμένος στο φορολογικό και εν γένει δημόσιο δίκαιο είναι απαραίτητος για την επίλυση ακόμα και των πιο απλών φορολογικών υποθέσεων και διαφορών σου με το Δημόσιο, καθώς και για πλείστες από τις συναλλαγές σου με τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (εφορίες), αλλά και τις λοιπές υπηρεσίες του Δημοσίου.

Ένας εξειδικευμένος δικηγόρος μπορεί να σε ενημερώσει και να σε συμβουλεύσει για κάθε είδους φόρους και τέλη (π.χ. δημοτικά, Τέλη Ακίνητης Περιουσίας), τον ΕΝΦΙΑ, αλλά και για τις εν γένει φορολογικές σου υποχρεώσεις, που πηγάζουν, μεταξύ άλλων, από τα εισοδήματά σου από την εργασία σου, από την επιχειρηματική σου δραστηριότητα, από τα ακίνητά σου, αλλά και από τα λοιπά περιουσιακά σου στοιχεία, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μπορεί να σε κατατοπίσει για τα δικαιώματά σου έναντι των φορολογικών Αρχών και να σε συνδράμει σε περιπτώσεις φορολογικών ελέγχων, επιβολής σε βάρος σου προσαυξήσεων, πρόσθετων φόρων ή προστίμων από οποιαδήποτε αιτία, εκπροσωπώντας σε ενώπιον των φορολογικών Αρχών και Δικαστηρίων, συντάσσοντας, υποβάλλοντας και υποστηρίζοντας τα εκάστοτε απαιτούμενα δικόγραφα, όπως προσφυγές, ανακοπές, ενστάσεις, αιτήσεις και ό,τι άλλο απαιτείται. Μπορεί επίσης να σε συμβουλεύει για τις ενδεδειγμένες ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβείς έναντι των φορολογικών Αρχών, σε περιπτώσεις, μεταξύ άλλων, κληρονομιάς, δωρεάς, γονικής παροχής, απόκτησης και μεταβίβασης ακινήτων ή κινητών περιουσιακών σου στοιχείων, όπως και σε περιπτώσεις κατασχέσεων τραπεζικών σου λογαριασμών και άλλων περιουσιακών στοιχείων.

Οι συναλλαγές με τους Δήμους, τις πολεοδομικές Αρχές, τα Δασαρχεία και τις άλλες δημόσιες Υπηρεσίες, πολύ συχνά απαιτούν τη βοήθεια εξειδικευμένου δικηγόρου, ενόψει και των σε πολλές περιπτώσεις δαιδαλωδών γραφειοκρατικών διαδικασιών που προβλέπει η πολύπλοκη και συχνά μη κωδικοποιημένη νομοθεσία, για τη διεκπεραίωση και των πιο απλών θεμάτων, αλλά και των πολλαπλών προθεσμιών που κανείς πρέπει να τηρήσει για να μην χάσει τα δικαιώματά του. Πολλές φορές πρέπει να προσφύγεις δικαστικά κατά του Δημοσίου και των διαφόρων Υπηρεσιών του, οπότε ένας εξειδικευμένος δικηγόρος θα συντάξει και θα υποβάλει εμπροθέσμως το ένδικο βοήθημα ή μέσο που απαιτείται κάθε φορά (αγωγή, αίτηση ακυρώσεως, προσφυγή, ένσταση κ.λ.π.), για να μπορέσει να επιλυθεί επιτυχώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

Κλείσε τηλεφωνικό ραντεβού με δικηγόρο εξειδικευμένο στο φορολογικό και δημόσιο δίκαιο με €25. 

 

  • Μπορεί να σε ενημερώσει για τις επιλογές σου και τα βήματα κάθε διαδικασίας, να σε καθοδηγήσει και να σε συμβουλεύσει ώστε να προχωρήσεις με περισσότερη αυτοπεποίθηση.
  • Μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις, να συμπληρώσεις ή να ελέγξεις κάποιο νομικό έγγραφο, το οποίο μπορείς να ανεβάσεις όταν κλείνεις το ραντεβού.
  • Η συζήτηση είναι απόρρητη και εμπιστευτική. Οποιοδήποτε αρχείο ανεβάσεις, θα το λάβει μόνο ο δικηγόρος ο οποίος θα σε καλέσει.
  • Καμία δέσμευση. Αν επιθυμείς, μπορείς να συζητήσεις με τον δικηγόρο το ενδεχόμενο να αναλάβει την υπόθεσή σου, εκτός της πλατφόρμας μας.

Μη χανεις χρονο!
Μίλα με εξειδικευμένο δικηγόρο τώρα! Κλείσε ραντεβού
Back to Top