Ποινικά

Συμβουλεύσου εξειδικευμένο δικηγόρο με μόλις €25

Τί μπορεί να σου προσφέρει ένας δικηγόρος με εξειδίκευση στο ποινικό δίκαιο;

Είτε είσαι θύμα, είτε φερόμενος δράστης, είτε κατηγορούμενος για ένα ποινικό αδίκημα, ο ρόλος του δικηγόρου είναι καθοριστικός και συνεπώς η επιλογή ενός έμπειρου δικηγόρου με εξειδίκευση στο ποινικό δίκαιο είναι ιδιαίτερα σημαντική, ώστε να σε εκπροσωπήσει σωστά στις προανακριτικές Αρχές, στα δικαστικά συμβούλια και στο ποινικό δικαστήριο, ήδη από τα στάδια της προκαταρκτικής έρευνας και της προανάκρισης έως την αναιρετική διαδικασία στον Άρειο Πάγο, αλλά και να σου παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη σε αυτή την δύσκολη και συναισθηματικά φορτισμένη διαδικασία. Εκτός από την εκπροσώπηση στο δικαστήριο, η εμπειρία και εξειδίκευση ενός δικηγόρου είναι επίσης πολύ σημαντική στη σύνταξη και υποβολή μηνύσεων και εγκλήσεων, την τυχόν ανάκλησή τους, δηλώσεων παράστασης πολιτικής αγωγής, υπομνημάτων, ενστάσεων, προσφυγών, εφέσεων, αιτήσεων αναιρέσεως, αιτήσεων αναστολής και κάθε άλλου είδους ποινικού δικογράφου, καθώς και στην παρακολούθηση της πορείας μιας ποινικής υπόθεσης.

Συνεπώς, η επιλογή του κατάλληλου δικηγόρου είναι καταλυτική σε περίπτωση εμπλοκής σε ποινικό αδίκημα, είτε ως δράστης, είτε ως θύμα. Ποινικά αδικήματα αποτελούν, μεταξύ άλλων, η κατάχρηση δημοσίου χρήματος, η απιστία, η απάτη, η δωροδοκία, η πλαστογραφία, η υπεξαίρεση, η λαθρεμπορία, η έκδοση ακάλυπτων επιταγών, η μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο και η μη απόδοση ΦΠΑ, η φοροδιαφυγή, η έκδοση εικονικών τιμολογίων, η μη καταβολή εισφορών στο ΙΚΑ, και κάθε άλλου είδους οικονομικό έγκλημα, η εξύβριση, η συκοφαντική δυσφήμιση, η ψευδής καταμήνυση, η ψευδορκία, η διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, η παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, η απαγωγή, ο βιασμός, η παράβαση των νόμων για τα ναρκωτικά, η κλοπή, η ληστεία και φυσικά η πρόκληση σωματικών βλαβών και η ανθρωποκτονία, είτε με πρόθεση είτε από αμέλεια.

Κλείσε τηλεφωνικό ραντεβού με δικηγόρο εξειδικευμένο στο ποινικό δίκαιο με €25.

 

  • Μπορεί να σε ενημερώσει για τις επιλογές σου και τα βήματα κάθε διαδικασίας, να σε καθοδηγήσει και να σε συμβουλεύσει ώστε να προχωρήσεις με περισσότερη αυτοπεποίθηση.
  • Μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις, να συμπληρώσεις ή να ελέγξεις κάποιο νομικό έγγραφο, το οποίο μπορείς να ανεβάσεις όταν κλείνεις το ραντεβού.
  • Η συζήτηση είναι απόρρητη και εμπιστευτική. Οποιοδήποτε αρχείο ανεβάσεις, θα το λάβει μόνο ο δικηγόρος ο οποίος θα σε καλέσει.
  • Καμία δέσμευση. Αν επιθυμείς, μπορείς να συζητήσεις με τον δικηγόρο το ενδεχόμενο να αναλάβει την υπόθεσή σου, εκτός της πλατφόρμας μας.

Μη χανεις χρονο!
Μίλα με εξειδικευμένο δικηγόρο τώρα! Κλείσε ραντεβού
Back to Top