Τροχαία

Συμβουλεύσου εξειδικευμένο δικηγόρο με μόλις €25

Τί μπορεί να σου προσφέρει ένας δικηγόρος με εξειδίκευση στα τροχαία ατυχήματα;

Δυστυχώς η Ελλάδα βρίσκεται στην 3η θέση πανευρωπαϊκά στα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, ενώ αυξητική τάση παρουσιάζουν και οι μόνιμες αναπηρίες λόγω τροχαίων ατυχημάτων. Αν έχετε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα, ακόμα και ως συνοδηγός, η επιλογή δικηγόρου με επαγγελματική εμπειρία και εξειδίκευση στον χειρισμό τροχαίων ατυχημάτων είναι απαραίτητη, καθώς η διαδικασία αποζημίωσης είναι μια χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία, τόσο συναισθηματικά όσο και νομικά, ειδικά σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης στις ασφαλιστικές εταιρίες, αλλά και κυκλοφορίας τόσο πολλών ανασφάλιστων οχημάτων.

Η συνηθέστερη μορφή αποζημίωσης μετά από ένα τροχαίο ατύχημα είναι η αποζημίωση για υλικές ζημιές, δηλαδή για ζημιές που προκλήθηκαν κυρίως στο όχημα λόγω του τροχαίου ατυχήματος. Πολύ σημαντική όμως είναι και η αποζημίωση για σωματικές βλάβες ή θάνατο, η οποία συμπεριλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την αποζημίωση των ιατρικών εξόδων για την αποκατάσταση της σωματικής βλάβης, αλλά και τους απολεσθέντες μισθούς λόγω παροδικής ή μόνιμης ανικανότητας για εργασία. Σε περίπτωση θανάτου, οι συγγενείς μπορούν να διεκδικήσουν, εκτός από αποζημίωση για τα έξοδα νοσηλείας, τα έξοδα της κηδείας και τη στέρηση διατροφής των δικαιούχων, και χρηματική ικανοποίηση για την αποκατάσταση της ψυχικής οδύνης που υπέστησαν. Τέλος, το θύμα ενός τροχαίου ατυχήματος μπορεί να διεκδικήσει και χρηματική ικανοποίηση για την αποκατάσταση της ηθικής του βλάβης. Στις περιπτώσεις αυτές ο εξειδικευμένος δικηγόρος θα σε βοηθήσει και στο ποινικό σκέλος της υπόθεσης. Ιδιαίτερες περιπτώσεις για τις οποίες μπορεί να σε συμβουλέψει ένας εξειδικευμένος δικηγόρος είναι το τροχαίο ατύχημα με πεζό, με οδηγό υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών, με οδηγό χωρίς δίπλωμα ή με ανασφάλιστο όχημα.

Κλείσε τηλεφωνικό ραντεβού με δικηγόρο εξειδικευμένο στο δίκαιο που διέπει τα τροχαία ατυχήματα με €25.

 

  • Μπορεί να σε ενημερώσει για τις επιλογές σου και τα βήματα κάθε διαδικασίας, να σε καθοδηγήσει και να σε συμβουλεύσει ώστε να προχωρήσεις με περισσότερη αυτοπεποίθηση.
  • Μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις, να συμπληρώσεις ή να ελέγξεις κάποιο νομικό έγγραφο, το οποίο μπορείς να ανεβάσεις όταν κλείνεις το ραντεβού.
  • Η συζήτηση είναι απόρρητη και εμπιστευτική. Οποιοδήποτε αρχείο ανεβάσεις, θα το λάβει μόνο ο δικηγόρος ο οποίος θα σε καλέσει.
  • Καμία δέσμευση. Αν επιθυμείς, μπορείς να συζητήσεις με τον δικηγόρο το ενδεχόμενο να αναλάβει την υπόθεσή σου, εκτός της πλατφόρμας μας.

Μη χανεις χρονο!
Μίλα με εξειδικευμένο δικηγόρο τώρα! Κλείσε ραντεβού
Back to Top