Χρέη-Δάνεια-Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά

Συμβουλεύσου εξειδικευμένο δικηγόρο με μόλις €25

Τί μπορεί να σου προσφέρει ένας δικηγόρος με εξειδίκευση στη ρύθμιση οφειλών/χρεών και δανείων;

Δυστυχώς λόγω της οικονομικής κρίσης, πολλοί από εμάς έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με χρέη και δάνεια που αδυνατούν να αποπληρώσουν, κινδυνεύοντας ακόμα και να χάσουν το σπίτι τους, και γι΄ αυτό προσπαθούν να επιτύχουν ρύθμιση των οφειλών τους και ρύθμιση των δανείων τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι απαραίτητη η βοήθεια εξειδικευμένου δικηγόρου, ο οποίος θα σου εξηγήσει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σου έναντι των δανειστών σου (Δημοσίου, Τραπεζών και ιδιωτών), προκειμένου να μπορέσεις να προβείς, σωστά και εγκαίρως, στις ενδεδειγμένες ενέργειες, για να βγεις κατά το δυνατόν αλώβητος από αυτήν την κατάσταση, μεταξύ των οποίων, να χαρακτηριστείς συνεργάσιμος δανειολήπτης έναντι των Τραπεζών στις οποίες δεν είσαι ενήμερος, και ενδεχομένως να υπαχθείς στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, (νόμο Κατσέλη), όπως ισχύει, εφόσον πληρούνται στην περίπτωσή σου οι προβλεπόμενες προϋποθέσεις.

Εφόσον διαπιστώσει ο εξειδικευμένος δικηγόρος ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις αυτές, θα σου εξηγήσει τη σχετική διαδικασία, θα σε βοηθήσει να συγκεντρώσεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά, συντάσσοντας και υποβάλλοντας τις αιτήσεις που χρειάζεται, αλλά και τελικά θα υποβάλει τη σχετική αίτηση και τα απαιτούμενα έγγραφα στο αρμόδιο δικαστήριο, και όλα αυτά, εντός των από το νόμο προβλεπόμενων προθεσμιών. Τέλος θα χειριστεί την δικαστική διαδικασία και την τυχόν απαραίτητη επικαιροποίηση των στοιχείων. Εάν δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να υπαχθείς στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, ένας εξειδικευμένος δικηγόρος μπορεί να σε βοηθήσει να διακανονίσεις - ρυθμίσεις τα χρέη σου, να έρθεις σε συμβιβασμό με τους δανειστές σου, να προσφύγεις δικαστικά για την προστασία των περιουσιακών σου στοιχείων, και γενικά να σε βοηθήσει να αντεπεξέλθεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις, λόγω των μη ρυθμισμένων χρεών και οφειλών σου και των κόκκινων δανείων σου, με το δυνατό καλύτερο τρόπο.

Κλείσε τηλεφωνικό ραντεβού με δικηγόρο εξειδικευμένο στη ρύθμιση οφειλών/χρεών και δανείων με €25.

 

  • Μπορεί να σε ενημερώσει για τις επιλογές σου και τα βήματα κάθε διαδικασίας, να σε καθοδηγήσει και να σε συμβουλεύσει ώστε να προχωρήσεις με περισσότερη αυτοπεποίθηση.
  • Μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις, να συμπληρώσεις ή να ελέγξεις κάποιο νομικό έγγραφο, το οποίο μπορείς να ανεβάσεις όταν κλείνεις το ραντεβού.
  • Η συζήτηση είναι απόρρητη και εμπιστευτική. Οποιοδήποτε αρχείο ανεβάσεις, θα το λάβει μόνο ο δικηγόρος ο οποίος θα σε καλέσει.
  • Καμία δέσμευση. Αν επιθυμείς, μπορείς να συζητήσεις με τον δικηγόρο το ενδεχόμενο να αναλάβει την υπόθεσή σου, εκτός της πλατφόρμας μας.

Μη χανεις χρονο!
Μίλα με εξειδικευμένο δικηγόρο τώρα! Κλείσε ραντεβού
Back to Top